Tarieven bootkeuringen

Kosten aankoopkeuring, taxatie, osmoseonderzoek, vlakdiktemeting

Als indicatie voor een onderwaterschip inspectie kunt u uitgaan van Eur 37,5,–en voor een volledige aankoopinspectie  van  eur 65,– tot eur 85,– per meter scheepslengte over alles. (de meterprijs is afhankelijk van de uitrusting,  hoe uitgebreid het rapport moet zijn etc).  Budgetkeuringen op verzoek.

Neem contact op met ons op voor het bespreken van uw inspectie en ontvang een persoonlijke offerte voor de keuring of een taxatie van uw boot of jacht.

Wij werken door geheel Nederland.

Voor andere deel-expertisen, contra-expertise,schades etc hanteren wij een uurtarief, dergelijke werkzaamheden zijn naar tijdsduur namelijk moeilijk vooraf in te schatten. We kunnen uiteraard tegen een kleine vergoeding een haalbaarheids advies geven mbt contra-expertises.

Wij stellen persoonlijke contact zeer op prijs, ons werk is namelijk voor een groot deel gebaseerd op uw verwachtingen en uw vertrouwen in ons.

Een prijsopgave wordt altijd eerst ter goedkeuring, per e-mail, naar u toe gestuurd, waarin alles duidelijk voor u is samengevat.

Geen verborgen aanvullende kosten. Ons motto is: duidelijkheid vooraf voorkomt Voorwaarden jachtkeuring,-bootinspectie-jachtexpertonduidelijkheid achteraf.  U hoeft dus niet diverse prijzen van losse keuringen, items en kosten bij elkaar op te gaan tellen of op te zoeken.

Wij bieden u verder:

  • Rapportage naar keuze in de Nederlandse of Engelse taal zonder meerkosten.
  • Een keuring op korte termijn is in overleg veelal mogelijk, zonder extra kosten
  • Redelijke bijdrage in onze reiskosten, in goed onderling overleg. Reistijd is voor onze rekening.
  • Uitgebreid overleg en toelichting  voor, tijdens en na de keuring.
  • Prijzen per meter scheepslengte of vast bedrag per item gelden voor een inspectie op werkdagen en zijn inclusief 21 procent BTW. Afwijkende dagen enkel in overleg met toeslag.
  • Behoudens bij kleine inspecties, plannen wij geen andere vaste afspraak op dezelfde dag, zodat wij u zonder tijdsdruk van dienst kunnen zijn en kunnen anticiperen op onverwachte zaken.
  • Zo spoedig mogelijk na afloop ontvangt u onze duidelijke rapportage. Vaak is dat binnen 1 a 3 werkdagen.

Wij stellen uw aanwezigheid tijdens de inspectie op prijs, maar dat is niet verplicht.  We geven graag mondelinge toelichting op onze bevindingen en kunnen dan direct uw vragen beantwoorden.
Wij adviseren u om zo mogelijk een deel, bijvoorbeeld de middag, aanwezig te zijn. Zo bespaart u zich wachttijd tijdens de inspectie en een halve vrije dag.

Neem voor een persoonlijke offerte vrijblijvend contact met ons op.
Dat kan zowel telefonisch als per e-mail naar: info@blueloeksmarine.nl

Met vriendelijke groet,
Arno Vuurens