Quickscan van uw zeiljacht, zeilboot, motorjacht of motorboot

Quickscan, First Impression, Eerste Indruk, Budget Keuring

U ziet een advertentie van uw droomschip met prachtige omschrijvingen en foto’s. U maakt onmiddellijk een afspraak voor een bezichtiging. Na veel tijd en kilometers bent u in een minuut klaar voor de reis terug, de geschepte verwachtingen in de advertentie komen overduidelijk niet overeen met de realiteit.  Met de impressie rapportage (eerste indruk) voorkomt een verloren dag en teleurstelling.

Beton noodreparatie en lekkende klinknagels
Beton noodreparatie en lekkende klinknagels

Na het bezoek stuurt Blue Loeks Marine u een kort verslag, via e-mail. Uiteraard is telefonisch overleg direct na onze inspectie ook mogelijk.
Daarna kunt u besluiten of het schip uw verdere bezichtiging waard is en biedt het verslag u een goede basis voor uw eigen oordeel en het starten van eventuele onderhandelingen.

 

Doorgezakt dek van een polyester zeiljacht bij de mast ondersteuning.
Doorgezakt dek van een polyester zeilboot bij de mast ondersteuning.

Wij streven  er naar om deze inspectie binnen enkele werkdagen uit te voeren.

Voor de prijs hoeft u het niet te laten, vanaf € 350,00 Indien u tot 1 jaar na de inspectie besluit tot een keuring of taxatie dan krijgt u hierop 10 procent korting.

Een budget aankoopkeuring is een beperkte inspectie van relatief goedkope (max eur 7000) van kleine boten of jachten. Er wordt geen uitgebreid schriftelijk rapport gemaakt, bevindingen worden ter plaatse gemeld aan u  en desgewenst toegelicht.