Over ons

Blue Loeks Marine is opgericht door Arno Vuurens, een watersporter in hart en nieren met ruim 35 jaar professionele maritieme ervaring en ruim 45 jaar ervaring in de watersport.

Uw Jachtexpert
Arno Vuurens, uw jachtexpert.

Op zijn 16e is hij gaan varen en vanaf zijn 22e voer hij jarenlang als kapitein op de Nederlandse kleine handelsvaart.
Aan de wal werkte hij eerst als onafhankelijk surveyor en later als manager operations voor rederijen. Hierdoor heeft hij ruime ervaring in het beoordelen van de conditie van schepen, maritieme schaden en disputen.
Hij is bekwaam in breed overleg met alle belanghebbenden zoals werven, eigenaren en verzekeringsmaatschappijen en houd het belang van zijn opdrachtgever, veelal de eigenaar, hierbij in het oog.

Door de combinatie van maritiem professional en watersporter kan hij zich goed inleven in uw positie; u duidelijk en integer adviseren zodat u een goed beeld krijgt over de conditie van het schip.schuimromp, scheepsbouw, jachtwerf, mal romp, dyvinicellHij heeft naast zijn nautische opleiding, opleidingen gevolgd voor scheepsbevrachter, het verzekeringswezen, composiet jachtbouw en scheepsexpert. De algemene opleiding tot Mediator komt goed van pas in zijn werkzaamheden als Maritime Mediator.

Hij staat geregistreerd in diverse vak registers.

 

Visie voor onze jachtexpertises:

Arno is op persoonlijke titels als EMCI Registered Yachtsurveyor ® en taxateur, mediator en arbiter gecertificeerd.
Daarnaast is Blue Loeks Marine, als bedrijf zelf , eveneens EMCI geregistreerd als Yacht & Marine Survey company. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit van onze werkzaamheden.Vrije tijd jachtexpert
De visie van Blue Loeks Marine is dat deskundigheid betrouwbaar en beschikbaar dient te zijn voor iedere (toekomstige) eigenaar van een schip, ongeacht de grootte daarvan. Een jacht, is voor de eigenaar een groot bezit.

Bij jachteigenaren speelt ook vaak emotie mee, in een wereld van professionals voor wie het dagelijks werk is.
Wij staan de eigenaar daarin terzijde om zijn of haar belang in het oog te houden.

Naast beoordeling van de algemene technische staat van het schip is er bijzondere aandacht voor de veiligheid van het vaartuig en haar opvarenden.

Onze ‘vrije’ tijd:

blue-loeksDe naam Blue Loeks Marine is afgeleid van zijn eigen schip, de “Blue Loeks” (vrij vertaald: bedeesde schoonheid). Een internationaal goed uitspreekbare naam, met een regionale knipoog, voor onze brede maritieme advieswerkzaamheden.
Als u ons ziet varen, dan genieten wij van onze vrije tijd. Spreek ons echter gerust aan, we staan u graag te woord.